zaterdag 3 maart 2012

3 websites Chinese aandelen

is hét beleggersplatform van Nederland en o.a. China. Blijf op de hoogte van alle relevante informatie over aandelen en andere beleggingsproducten.
is een beleggerswebsite die werd opgericht in 1999 door Floris Rost van Tonningen en Raymond Spanjar. Na hun vertrek bij IEX hebben de oprichters de sociaalnetwerksite Hyves opgericht. De site handelt over meningen van andere particuliere beleggers, analyses, columns van professionals, beursnieuws, koersen en beurscompetities.
IEX.nl heeft meer dan 250.000 leden en is onderdeel van de Free Media Group.

Bij de oprichting van IEX.nl in 1999 was een van de eerste online community's in Nederland. De naam Information Exchanges, wat afgekort werd tot IEX, verwijst naar de Nederlandse beursindex AEX. Tussen 2001 en 2009 nam IEX verschillende beleggerswebsites over waaronder DeBeurs, Eurobench en BeursOnline. Hierdoor groeide IEX uit tot een geheel van websites, magazines en kranten.

Is een beleggerswebsite  voor informatie over Chinese aandelen. Ze geven ook een tijdschrift over Chinese aandelen uit. Je kan je gratis voor de nieuwsbrief aanmelden. Je krijgt tips over aankoop van aandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten